Rejseblogs fra Travellerspoint

Snart er det tid til Ecuador..

.. og vi glæder os!

Så fik jeg ===endelig=== oprettet en blog, hvori jeg skal beskrives Sofies og min rejse til Ecuador, Galapagos og Cuba.
Vi skal være afsted i næsten 4 måneder og rejser om lidt under 2 måneder, nemlig d. 9 marts.

Jeg har valgt at oprette en blog af flere forskellige grunde. Bl.a. så vores familier og venner kan følge med i vores rejse, så andre rejselystne kan læse, hvordan vi har valgt at tilrettelægge vores rejse og priortere. Og ikke mindst for, at vi selv kan læse i den når vi kommer hjem igen, og derved mindes vores tur i ord og billeder.

Sofie og jeg er kollegaer og har kun kendt hinanden få måneder, men da vi begge ville ud og rejse (og gerne grupperejse) blev vi enige om, at dele oplevelsen sammen.
Vi rejser med Adventure Heart til Ecuador, hvor vi skal rejse rundt i 2 måneder sammen med 18 andre unge. Derefter tager vi til Galapagos, hvor vi skal arbejde frivilligt med børn eller dyr. Derefter er den arrangerede tur slut, men Sofie og jeg har besluttet os for at tage 2 uger til Cuba inden vi rejser hjem til studiestart og flytte-hjemmefra-opgaver.

Som sagt er der lidt under 2 måneder til afrejse, og jeg kan næsten ikke vente. Jeg er sikker på, at det bliver helt fantastisk at komme væk fra den trivielle hverdag i Slagelse, og komme ud og se dele af Verden som vi aldrig har set før, og ikke mindst blive konfronteret af andre kulturer. Hvem ved.., måske vi kan lære noget af andre heri Danmark !?

Camilla

Skrevet af Camilla FS 08:52 Gemt i Danmark

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Vær den første til at kommentere på denne beretning

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint