Rejseblogs fra Travellerspoint

Februar..

= 26 dage til afrejse

Det er i dag d. 11 februar, og det betyder, at vi har rundet månedsmærket. Der er nu kun 26 dage til vi sætter os ind i flyveren, og header mod Ecuador. (Dog med en del mellemlandninger.)
Sidste uge var vi til afrejsemøde, hvor alle de andre vi skal rejse med også mødte op. Det var sjovt at se dem, men der blev desværre ikke gjort så meget ud af at præsentere sig, men på facebook (helt seriøst, så er jeg nogle gange i tvivl om, hvordan verden ville se ud uden facebook. Gad vide om vi ville klare os? - Vi ville ihvertfald undgå irriterende spil-anmodninger) -surt opstød..
Men det jeg ville sige var, at der er oprettet en gruppe på faceboook, for alle os der skal rejse sammen, så vi kan skrive frem og tilbage om, hvad vi nu skulle have lyst til.

Vi er 38 unge mennesker der skal på samme rejse. Vi er derfor blevet delt op i et A og B hold, så man er 19 på hvert hold og rejser forskudt af hinanden. Her er der så sket noget knap så godt.. - Sofie og jeg er kommet på hvert vores hold. Vi gik lidt i panik da vi fandt ud af det, men fik hurtigt snakket med rejsearrangøren og de lovede, at der ville blive lavet ændringer, så vi kommer på samme hold. Så nu sidder vi spændt og venter på om vi kan kalde os hold-A eller hold-B.

Vi har også fået købt de sidste nødvendige ting, så nu er det vel egentlig kun de aller sidste vacciner vi mangler. Der har dog også været en del, men vi skal jo have dem for at komme ind i landet. Vi skal også til malariasmittede områder, så der skal købes et lille lager ind. Der har været en masse snak og historier om, at malariapiller kan give voldsomme bivirkninger, iform af angst, depression og humørsvingninger. Min læge sagde dog, at det mest almindelige er humørsvingningerne og som jeg sagde til hende, så er jeg jo kvinde, så det med humørsvingninger er ikke noget nyt.

Det sværreste lige nu, er faktisk ventetiden. Vi har planlagt alt og er faktisk mere eller mindre klar til at rejse.
Og ventetiden skal altså ikke undervurderes. En måned er selvfølgelig ikke særlig lang tid, set i det store perspektiv, men jeg synes tiden snegler sig afsted og ønsker bare at det snart bliver Marts.

Så fra nu af krydser jeg fingre for, at alt går som det skal. At Sofie og jeg kommer i samme gruppe og at tiden vil gå stærkt.

/ Camilla

Skrevet af Camilla FS 14:04 Gemt i Danmark

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Bare rolig tøser - i dag er der kun 2 uger til I rejser!! :-) mon ikke de sidste 14 dage er gået stærkt? Bare vent - de sidste 2 uger kommer til at gå rigtigt stærkt. Knus fra mor-Ghita

af Ghita

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint